Сардиния ще ви плати, за да се преместите там. - Авторски

...
Сардиния ще ви плати, за да се преместите там. - Авторски
Коментари Харесай

Искате ли да ви плащат, за да се преместите в Италия или Испания? Ето всички градове, нуждаещи се от нови жители

 Сардиния ще ви заплати, с цел да се преместите там. Сардиния ще ви заплати, с цел да се преместите там. - Авторски права Canva От Анджела Саймънс Публикувана на 03/11/2023 - 13:30•Актуализирано 13:39 Споделете тази публикация  Бутон за затваряне  facebook Фейсбук  facebook  twitter Twitter  twitter  flipboard Flipboard  flipboard  изпрати Изпрати  изпрати  reddit Reddit  reddit  messenger Messenger  messenger  linkedin Linkedin  linkedin  vk VK <им src= " https://static.euronews.com/website/images/vector/social-icons/article-redesign-vk.svg " width= " 48 " height= " 48 " alt= " vk " class= " u-show-for-medium " loading= " lazy " fetchpriority= " low " >

Започнете нов живот в чужбина и получавайте пари за това с помощта на тези схеми.

РЕКЛАМА

В цяла Европа градовете с намаляващо население измислиха коренно решение за привличане на нови поданици посредством предложение на великодушни парични тласъци.

Много селски региони са изправени пред застаряване популацията, защото младежите се реалокират в градовете или избират да нямат деца.

За да се борят с това, някои локални управляващи предизвикват чужденците да се обитават посредством дотации за пренасяне и парични изплащания.

От Испания до, тук са всички места в Европа, които ще ви платят, с цел да се преместите там.

Събудете се с алпийски гледки в Албинен, Швейцария

Албинен в швейцарските Алпи е дом на по-малко над 250 поданици. За да усили популацията си, дребната община предлага да заплати на фамилии над 50 000 евро, с цел да се реалокират там.

Кацнало на планински скат в кантона Вале, живописното село е на малко повече от час път с кола от популярни ски курорт.

Възрастни под 45 години ще получат 25 000 швейцарски франка (€25 300), с цел да се реалокират там, плюс 10 000 швейцарски франка (€10 120) на дете.

Схемата е отворена единствено на жители или отговарящи на изискванията чужденци, които са живели в Швейцария задоволително дълго, с цел да получат позволение за престояване C.

От претендентите също се изисква да живеят в жилище на стойност минимум 200 000 швейцарски франка (€202 310) и би трябвало да се ангажират да живеят в Албинен в продължение на 10 години.

Местният съвет споделя, че получава до 100 запитвания дневно, тъй че бъдете подготвени да бъдете търпеливи, в случай че мислите да кандидатствате.

Устойчив туризъм: Тази скандинавска нация вкарва туристически налог, с цел да отбрани своята „ непокътната природа “ Ето някои от най-хубавите места в света за работа от разстояние – две са в Европа

Бягство в планините в Понга, Испания

Понга, град и община с 600 поданици в северозападната част на страната, ще заплати на всеки британец по £2600 (€2971), с цел да се реалокира там. Допълнителни £2600 ще бъдат дадени за всяко бебе, родено там.

С биосферен резерват, включен в листата на ЮНЕСКО в сърцето на Кантабрийските планини на прага му, градът е парадайс за туристи. Също по този начин е единствено на час път с кола от брега.

За да се възползват от офертата, британците би трябвало да се

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР